RÓLUNKelérhetöségekétlapéletképekprogramokTurul PinceTurul Pince

 

A Turul Penta Trade Kft. 2005. 11. 28-án alakult meg.
2005. dec. 01-én kezdtük el üzemeltetni Pesterzsébeten a Kossuth Lajos u. 55. szám alatt lévő „Erzsébet” Sörözőt, - amely már több alkalommal be volt zárva, üzemeltetői többször cserélődtek - TURUL Pince Söröző néven.

Kemény erőfeszítésünkbe került, hogy új arculatot adjunk a vendéglőnek. Megpróbáltuk megadni azt a családias, magyaros hangulatot, amelyről álmodtunk.

Hosszas keresgélés után rátaláltunk arra a turul madárra, amely szerintünk a legjobban jellemzi akaratunkat, erőfeszítésünket és lendületünket, amely e 35 fős kisvendéglőt a legjobban jellemezheti.

Ezeket az elvárásokat Czirjákné Menyhárt Judit címfestőnek sikerült megfestenie logónkban.

Az étlap összeállítása is igen kemény munkát jelentett, többszöri „nekifutással” remélhetőleg sikerült egy igazán érdekes étrendet összeállítani.

Körülnéztünk a „vendéglős piacon”, hogy mi lehet az, ami a mai mindennapi életben a  vendégeknek a legjobban hiányzik. Így került sor arra, hogy szerződtettük péntek – szombat estére Bartos Ferencet, aki egykor Lagzi Lajcsi „társa” volt. Ennek köszönhetően, nagy örömmel vettük tudomásul, hogy sajnos kicsi ez a vendéglő. Egyre többen szeretnének egy hangulatos estén, a kért zeneszámra vacsorázni és táncolni is.

Minden második héten a fiatalabb korosztály számára rendezünk igen jól sikerült karaoke show-okat, amelyen azonban nemcsak a fiatalok, hanem a közép- és idősebb korosztály is aktívan részt vesz, legnagyobb örömünkre.

Sokan betérnek az új logó láttán, érdeklődve és jó kívánságaikat kifejezve.

Mindent megteszünk, hogy a vendégeink egy igazán kellemes estét töltsenek el nálunk, viszonylag alacsony árakon, s a hétvégén zenés programokkal tarkítva.

Kérésre családi és egyéb rendezvények megtartását is vállaljuk. Hétköznapi menü programunk is sikert aratott, amely napi 550.- Ft-ért kétfogásos ebédet jelent vendégeink részére.

>>Főoldal

 

Nyitvatartás:
H-V: 12-22
P-SZ: 12-06

P-SZ: Élőzene

Minden második szombaton Karaoke Show

Szövegdoboz: Nyitvatartás:
H-V: 12-22
P-SZ: 12-06
P-SZ: Élőzene
Minden második szombaton Karaoke Show

 

 

Rólunk